© Nordic Taekwondo Academy 2016
Hjem Hva er taekwondo Galleri Skikk og bruk Beltegrader Om oss Aktiviteter
노르딕 태권도 아카데

Videoer

Poomsae - Spark

Poomsae il jang: Er den første offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Keon” som betyr “Himmel og Lys” som betegner skapelsen av alt i universet. Dette er “Yang” i “Yin Yang” Mønsteret inneholder 18 teknikker.
Poomsae i jang:  Er det andre offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Tae” som betegner den indre fasthet og den ytre mykhet. Mønsteret inneholder 18 teknikker.
Poomsae Sam jang:  Er det tredje offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Ri/Yi” som betyr “Ild”. Dette er for å oppmuntre utøverne til å besitte en følelse av rettferdighet og iver for trening Mønsteret inneholder 20 teknikker.
Poomsae Sa jang:  Er det fjerde offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Jin” som betyr “Torden”, med dette menes stor kraft og verdighet. Mønsteret inneholder 20 teknikker.
Poomsae O jang:  Er det femte offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Soen/Son” som betyr “Vind”, med dette menes mektig kraft og ro i henhold til dens styrke og svakhet. Mønsteret inneholder 20 teknikker.
Poomsae Yuk jang:  Er det sjette offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Gam/Kam” som betyr “Vann”, med dette menes ustanselig flyt og mykhet. Mønsteret inneholder 20 teknikker.
Poomsae Chil jang:  Er det sjuende offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Gan/Kan” som betyr “Fjell”, med dette menes styrke og bestemt. Mønsteret inneholder 25 teknikker.
Poomsae Pal jang:  Er det åttende og siste offisielle Teageuk mønsteret i WTF som representerer symbolet “Gon/Kon” som betyr “Jorden”, med dette menes begynnelsen og slutten og at det er her roten settes. Dette er “Yin” i “Yin Yang” Mønsteret inneholder 24 teknikker.
Ap Chagi
Dolyo Chagi
Yop Chagi
Dwit Chagi
Mon Doliyo Hureyo Chagi
Naryo Chagi/Ap Cha Ollyogi
Ap Miro Chagi